lunes, 6 de mayo de 2013

Segona Marató Trail Cap de Creus

Aquest cap de setmana va tenir lloc la segona edició de la Marató Internacional Trail Cap de Creus.

La cursa com el seu nom indica té lloc pel paratge del Cap de Creus sortint de Roses, passant pel Monestir de Sant Pere de Rodes, Selva de Mar, Port de la Selva, Cadaquès i finalitzant a Roses. 42 Km. que transcorren per l'anomenat "paradís".

El guanyador en categoria masculina va ser Gerard Morales Ramirez amb un temps de 3:43:04 i en categoria femenina Tina Bes Ginesta amb un temps de 4:41:18.

Una cursa molt ben organitzada, recorregut esplèndid i molt ben marcat, volem felicitar a la organització de la cursa, no és gens fàcil fer una cursa d'aquestes característiques i ho van fer amb una gran nota.

Per part del Centre vam participar en José Garrote amb un temps de 4:30:16 en la posició 10, i en Jordi Picornell i David Barserba que van fer tota la cursa junts i van acabar amb un temps de 5:47:52 en la posició 101.