jueves, 9 de octubre de 2014

ONCOTRAIL 2014

306 PARTICIPANTS COMPLETEN ELS 100KM DE L?ONCOTRAIL 2014

51 equips dels 55 Oncotrail 2014 van arriben a la meta a Palafrugell. Els 55 equips formats per 6 corredors que van sortir de Palafrugell el dissabte 4 d?octubre a les 9:00h van ser capaços de fer 100 quilometres de recorregut amb un gran esforç per la ruta traçada per d'Oncotrail que varen recórrer un tram de la Costa Brava i les Gavarres.

Una emotiva batucada amb els Pàtitis de Palafruell va rebre els corredors a les 8:15h a l'Estadi Municipal Josep Pla Arbonès de Palafrugell, i els va acompanyar a la Plaça Nova de la vila, que és d'on es va donar el tret de sortida

També cal ressaltar la implicació de tots el voluntaris que van animar en tot moment els corredors i que van donar un gran suport a la organització. Destacar que no va haver-hi cap incident durat la cursa malgrat la pluja del matí de diumenge. L'últim equip en arribar ho va fer a les 14:00. També cal esmentar que aquest projecte solidari i benèfic s'ha pogut executar gràcies al Club Atlètic Palafrugell i l'Agrupació Excursionista Palafrugell. 

Es van recaptar un total de 60.393,46 euros, dels quals 1000 € va ser l’aportació del Centre Excursionista Jonquerenc gràcies a tots vosaltres (jonquerencs) que heu col.laborat en les  nostres activitats ( curses, arrossades etc ) . Aquests diners serviran per cobrir algunes necessitats de la Fundació Oncolliga Girona per millorar les condicions de vida dels malalts de càncer (per exemple: serveis de fisioterapeutes, drenatge limfàtic, serveis psicològics...) amb la supervisió del comitè tècnic de l'entitat. També un percentatge de la quantitat recaptada es destinarà a la investigació de la malaltia dins de l' Institut Català d'Oncologia de Girona.
Per part del CENTRE EXCURSIONISTA JONQUERENC van participar :
Sónia Bassas, Toni Traiter, Jordi Picornell, Josep Penalva, Alberto Santos I José Antonio Moreno, que van fer  un temps de 15 h 47 min 53 seg en recorre els  100 Km arrivant en 18 ena posición de la general. També van participar fent asistencia en Mario de Sousa, Joan Cufí i l’Ivan Palmerolas que no surten en classificacions i van ser una part molt important de l’equip, ja que sense ells això no hauria sigut posible.
Classificacions: