martes, 28 de octubre de 2014

SEGONA TRAIL COMPTES I ABATS

18 d'octubre de 2014
Aquest cap de setmana en Sergio Crespo Aibar va anar fins a Sant Joan de les Abadesses per fer la trail Comptes i Abats, 65 km. de trail running, gran cursa arribant el 19 amb un temps de 8 hores i 38 minuts.
 La Trail Terra de Comtes i Abats fuig dels desnivells de vertigen de l'alta muntanya per endinsar-se en el cor de l’exuberant natura dels boscos del baix Ripollès, marc de llegendes d'intrèpids comtes i de savis abats. A la cursa, gaudireu de corriols envoltats dels colors de la tardor de fagedes i rouredes, fareu cim amb singulars panoràmiques, comptareu amb animació per ajudar-vos a córrer més i més ràpid i passareu per paratges màgics com els cingles de el Baell, el santuari de Montgrony o el mateix castell de Mataplana, fortalesa del Comte Arnau.
La Trail Terra de Comtes i Abats és una prova d'atletisme d'ultrafons organitzada per l'Esportiu Ripoll i Smàrfan que sota l'aixopluc del projecte homònim encapçalat pels municipis de Ripoll, Sant Joan de les Abadesses, Campdevànol i Gombrèn. Vol donar a conèixer el patrimoni medieval de la comarca del Ripollès.
Classificacions: