lunes, 23 de mayo de 2011

XXVIII MARXA DELS DOLMENS 2011

17/05/2011 Diumenge es va celebrar la XXVIII edició de la Marxa dels dòlmens amb un total de 123 inscrits que van poder gaudir d'un fantàstic itinerari per la zona dels estanys de la Jonquera. El recorregut total era de 13,8 Km. Durant el trajecte es poden observar diferents dòlmens i menhirs de La Jonquera i capmany. En l'àmbit esportiu el primer classificat va ser Didac Cuadros amb un temps de 53'05'' , en segon lloc David Alzina amb 55'16'' i tercer lloc per David Gomez 55'16''. Les pluges de dissabte a la tarda van deixar un itinerari força humit i verd a l'entorn de la zona dels Estanys.
També destacar l’actuació de José Manuel Garrote que va anar de vacances a Jaén (per escaquejar-se de la feina de muntatge i desmuntage de la cursa, jejeje.) , i va disputar la II Cursa Per la Igualtat “Ciudad de la Carolina” de 10 Km, on va quedar 3er en la seva categoría.
Podeu enviar fotos i les penjarem al bloq. 





Classificacions:
http://es.scribd.com/doc/56078461/CLASSIFICACIO-DOLMENS-2011
Vídeo, fotos (fotografía Falgués) y en castellano en:

 17/05/2011 El domingo se celebró la XXVIII edición de la Marcha de los dólmenes con un total de 123 inscritos que pudieron disfrutar de un fantástico itinerario por la zona de los estanques de la Jonquera. El recorrido total era de 13,8 Km. Durante el trayecto se pueden observar diferentes dólmenes y menhires de La Jonquera y capmany. En el ámbito deportivo el primer clasificado fue Dídac Cuadros con un tiempo de 53'05'', en segundo lugar David Encina con 55'16''y tercer lugar por David Gomez 55'16''. Las lluvias del sábado por la tarde dejaron un itinerario bastante húmedo y verde en el entorno de la zona de los Estanys.
También destacar la actuación de José Manuel Garrote que fue de vacaciones a Jaén (para escaquearse del trabajo de montaje y desmontaje de la carrera, jejeje.), y disputó la II Carrera Por la Igualdad "Ciudad de la Carolina "de 10 Km, donde quedó 3 º en su categoría.





El vídeo (molt guapo per cert):