viernes, 10 de junio de 2011

Marató de Muntanya de Berga 2011

El dia 5 de juny la pluja i el fred no han estat inconvenient perquè gairebé 200 corredors i corredores participessin a la Marató de Muntanya de Berga 2011. A les 7 del matí s'ha donat la sortida al passeig de la Indústria de Berga, i els participants han començat una dura ascensió primer pel serrat de la Figuerassa i els Rasos de Peguera i tot seguit a la serra d'Ensija, superant els 2.300 metres d'alçada. La boira i la pluja han estat presents en els punts més elevats de la cursa, fent encara més dur un recorregut de més de 42 quilòmetres i gairebé 3.000 metres de desnivell positiu.

En categoria masculina la Marató ha estat molt renyida, i els tres primers classificats han evolucionat junts bona part del recorregut. No ha estat fins a la baixada que el corredor de Puigcerdà José Lozano (Ass. Esp. Mountain Runners del Berguedà) s'ha imposat sobre els seus perseguidors imprimint un fort ritme. Al final ha marcat un crono de 4 hores i 29 minuts. L'han seguit al podi Kiko Martí (AEC Terra de Fang) i Èric Díaz (Exclusive-Castellterçol), a 2 i 3 minuts respectivament.
En categoria femenina Mercedes Arcos (Ass. Esp. Intemperie) no ha tingut rival, i s'ha imposat amb gairebé mitja hora de diferència sobre la segona classificada, Marta Prat (Club Cube Fitness Manresa). La tercera classificada ha estat Elisabet Bertran (EGAN).

Per part de Centre Excursionista Jonquerenc únicament (mentra la resta del equip gaudia d'un bon menjar a Santa Llúcia!!!!) va participar José Manuel Garrote Arjona amb un temps de 5:43:44, i en la posició 33 en la classificació general.

Marató dura, intensa, bonica, "emboirada", diferent i amb molt de fanggggggg....


No hay comentarios:

Publicar un comentario