sábado, 14 de mayo de 2011

SORTIDA INFANTIL AL SALT DEL FITÓ


Tot i ser un dia de comunions, el diumenge 8 maig hi va haver una molt bona participació en l'excursió infantil al Salt del Fitó, organitzada pel Centre Excursionista Jonquerenc. En total 24 excursionistes dels quals 11 nens, i 13 adults. La propera excursió serà el dia 5 de juny, a les 09:00 a "La Societat", sortida a Santa Llúcia i arrossada.

Gràcies a tots els que heu col.laborat amb la compra de samarretes als membres del Centre Excursionista Jonquerenc, que anem a finals del mes d'agost a l’Ultra Trail del Mont-Blanc.


Més fotos i vídeo. En Castellano en:
A pesar de ser un día de comuniones, el domingo 8 de Mayo hubo una muy buena participación en la excursión infantil al Salt del Fitó, organizada por el Centre Excursionista Jonquerenc. En total 24 excursionistas de los cuales 11 niños, y 13 adultos. La próxima excursión será el día 5 de Junio, a las 9 AM en “La Societat”, salida a Santa Llúcia y arrossada.


Grácias a todos los que habeis colaborado con la compra de camisetas a los miembros del Centre Excursionista Jonquerenc ,que vamos a finales del mes de Agosto a la Ultra Trail del Mont-Blanc.


foto denúncia