viernes, 22 de marzo de 2013

Núria Picas a La Jonquera



Avui dia 22 de març Núria Picas la corredora de muntanya i campiona del món de curses de muntanya d'ultra resistència a donat una xerrada als alumnes de l'escola de La Jonquera Josep Pañuelas del Río.

La Núria ha explicat als alumnes de l'escola en una xerrada molt àgil i molt amena que és el que fa i en que consisteix les curses de muntanya.

També ha tingut temps (poc, però suficient, ja que tenia pressa) per xerrar amb el en Mimo i en José Garrote que hem aprofitat per fer-li alguna proposta i perquè ens signés la samarreta de la Cursa de la Dona i alguna fotrografia seva.

Des de el Centre Excursionista Jonquerenc volem agraïr a la Núria la seva amabilitat i el temps que ens ha regalat, pels apassionats de la muntanya i de les curses de muntanyes com nosaltres, ha estat un plaer compartir uns minuts amb una persona com la Núria.

Li desitgem molta sort ja que pel seu esforç i sacrifici s'ho mereix....

Agraïr al col·legi Josep Pañuelas del Río, a les seves professores i porfessors, les facilitats que ens han donat per assistir a l'acte i per posar-nos en contacte amb la Núria.