domingo, 31 de marzo de 2013

9a Marxa de resistència de Llança

 
 




Dissabte dia 30 de març va tenir lloc la 9a marxa de resistència de Llança de 87 Km. on entre corredors i caminants van participar 400 persones.

El guanyador de la marxa va ser Xavier Llamas Boza amb un temps de 8:49 i en segon lloc va ser pel jonquerenc David Gomez amb un temps de 9:32. Des de el Centre felicitem al David enhorabona quin temps, si senyor!!!!!

Per part del Centre Excursionista Jonquerenc van participar l'Antonio Gomez amb un temps de 10:27, en Carles Planes amb un temps de 11:30 i en Josep Penalva i David Baserba que després de passar alguns problemes van arribar a meta junts amb un temps de 13:55, enhorabona a tots!!!!

També va participar en Jordi Picornell que després d'aguantar molts quilòmetres amb rampes va abandorar al Km. 42 (bona decisió Jordi ja vindran més curses......ànims!!!!!).

A la marxa van anar també dos dels caminadors més veterans de La Jonquera en Cipri i en Benito que van decidir abandonar al Cap de Creus. Des de el Centre ens treiem el barret, això si que té mèrit!!!!!!