domingo, 18 de noviembre de 2012

10a Cursa de muntanya Burriac Xtrem





Dani Tristany (AE Mountain Runners del Berguedà) i Ragna Debats (CE Xerta) ens van proclamar campions de Catalunya de curses per muntanya en el marc de la desena edició de la Cursa de Muntanya Castell de Burriac "Trofeu Pere Asturiano", carrera organitzada pel Grup de Muntanya d’Argentona que també ha tancat la Copa Catalana de l’especialitat.
Quatre cents cinquanta corredors van prendre la sortida a la localitat d’Argentona (Maresme) per afrontar un autèntic trencacames de 28 quilòmetres i 1.350 metres de desnivell, que va transcórrer pràcticament en la seva totalitat pel Parc de la Serralada Litoral, amb un 90% per corriol, un percentatge elevadíssim que ben poques curses per muntanya tenen.

Per part del Centre Excursionista vam participar en Jordi Picornell, amb un temps de 3:43:58, en la posició 281 i José Manuel Garrote amb un temps de 2:39:12 en la posició 21.

Cursa trenca cames, dura i exigent però molt i molt bonica, a més al Jordi i al Jose els va tocar regals al sorteig que va fer l'organització.