miércoles, 25 de junio de 2014

VOLTA A CATALUNYA A PEU


Amb sortida i arribada des de l'Hospitalet de l'Infant, lloc on es troba ubicat el  Centre Excursionista Serres del Mestral, l'objectiu serà aconseguir fer la Volta a Catalunya en 15 dies, més de 1200 km's, passant per corriols, camins i pistes, aprofitant els senders que ens proporciona els GR's i PR's de Catalunya!

Història i aventura d'un corredor popular... En Marc Fernàndez Ciurana6 de Juny 2014

 Avui arriba (6 de Juny)  a La Jonquera en Marc Fernández que col.labora amb el banc dels aliments fent la volta a Catalunya amb l´intenció de recollir tants quilos d´aliments com quilòmetres recorreguts ,avui surt de Cap de Creus i arribarà entre les 18:00 h i les 20:00 h , anirem informant sobre la marxa , us animem a que aneu a rebre al Marc a la Plaça de l´Ajuntament i porteu aliments per la campanya " La fam no fa vacances " , des d´el CEJ acompanyarem a en Marc en l´últim tram fins la Jonquera .

 Recordeu que els aliments recaptats es quedaran a les entitats benèfiques de La Jonquera .

Marc Fernandez arriba al final de l'etapa a LaJonquera acompanyat del Centre Excursionista Jonquerenc . El rebem a l'Ajuntament amb mes de 70Kgs d'aliments per repartir al Banc d Aliment. Enhorabona per aquesta iniciativa solidaria.

 

Ahir al matí (7 de Juny)  una petita comitiva del CEJ va acompanyar a en Marc a continuar la seva gesta durant uns quilometres fins sortir de la Jonquera i continuar amb la etapa que tocava , La Jonquera -Setcases , un bon grapat de km .

 Ha estat un plaer pel CEJ poder ajudar al corredor i participar en la causa .

 Gràcies als Jonquerencs /es per els més de 70 kg de menjar recaptats .

Marc ho ha aconseguit!

Després de 15 dies i més de 1200 km, passades les set de la tarda, Marc arriba al final del repte.  Familiars, amics i coneguts esperàvem ansiosos veure aparèixer.

 ¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡ ENHORABONA MARC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Cal fer menció especial a qui l'ha acompanyat en aquest gran repte, Josep Gavira, que sense la seva ajuda i support, aquesta gesta no hagués estat possible.

Recordem que aquest repte tenia un finalitat molt important, que no era altra que la de recaptar un quilo d'aliments per quilòmetre recorregut per a la Fundació Banc dels Aliments.

Y recordemos que este reto tenía un finalidad muy importante, que no era otra que la de recaudar un kilo de alimentos por kilometro recorrido para la Fundació Banc dels Aliments.
http://voltacatalunyapeu.blogspot.com.es/