miércoles, 14 de agosto de 2013

6a Cursa del Fau

El passat dia 11 d'agost va tenir lloc la 6a Cursa del Fau a la localitat de Maçanet de Cabrenys, 21 Km. de trail running.

La cursa l'organitza els Senglanassos Esports de Muntanya i el seu objectiu és oferir un recorregut exigent, tècnic i reptador, tot gaudint de l'excepcional entorn natural del municipi a través dels seus corriols i boscos de pi, alzina i castanyer. Amb aquesta cursa es pretent donar a conèixer la desconeguda i salvatge Serra de Bach Grillera. Al pas per la carena es pot gaudir d'unes vistes excepcionals de l'Alta Garrotxa i el Canigó i pujar els cims del Fau, Bach Grillera i la Gavarra, punt culminant de la cursa a 1.100 metres d'alçada.

El guanyador en categoria masculina va ser en Diego Cardozo Machado amb un temps de 1:50 i en categoria femenina Alba Segura Golferichs amb un temps de 2:23.

Per Centre Excursionista Jonquerenc van participar en Jose Garrote amb un temps de 2:04 arribant el 13, en Carles Plana amb un temps de 2:19 arribant el 50 i en Josep Penalva amb un temps de 2:21 arribant el 53.

Ens va cridar l'atenció la quantitat de joves que van participar a la cursa i que ho van fer molt bé, es comença a notar que l'afició a les curses de muntanya va en augment.

També van fer la cursa més jonquerencs: en David Gomez, Juan Luis Cabrera, Josep Serra, Paco Vera i Aznar Corominas, enhorabona a tots ells!!!!