miércoles, 16 de enero de 2013

Sant Miquel Xperience

El dia 13 de gener es va realitzar la cursa de Sant Miquel Xperience.

La cursa sortia de la localitat de Sant Feliu de Codines per arribar a l'ermita de Sant Miquel del Fai i tornar pel mateix lloc, tot per carretera asfaltada.

Un recorregut de 13 Km. ple de baixades i pujades on només t'adonaves que no era una cursa de muntanya per l'asfalt, ja que el paratge per on transcorrer la cursa és molt emblemàtic.

Hi van participar casi 400 corredors guanyant la cursa en categoria masculina Francesc Marsol Font amb un temps de 44:55 i en categoria femenina Inma Martinez Gutierrez amb un temps de 55:56.

Per part del Centre Excursionista Jonquerenc i com a preparació a la Marató de Barcelona va participar José Manuel Garrote Arjona, que va finalitzar 7è (4t en la seva categoria), amb un temps de 48:00.