domingo, 30 de diciembre de 2012

SEGONA CURSA DE LA DONA

Malgrat la tramuntana gran participació en la Segona Cursa de la Dona, un total de 321 inscrits que van donar vida als carrers de la Jonquera en unes dates que normalment estan desertes, i que esperem que es converteixi en una tradició. Els beneficis de la cursa juntament amb les generoses donacions econòmiques que diversos espònsors van donar a l'esdeveniment aniran destinats a La Fundació Oncolliga de Girona, per ajudar els malalts de càncer.
Ara toca agrair de tot cor la col • laboració econòmica dels espònsors, els comerços que van donar regals, els quals ens van servir per fer un sorteig i tenir a més gent contenta, policia local, mossos d'esquadra, ajuntament, i sobretot als col • laboradors directes el dia de la cursa que sense ells i sense els corredors / es no es podria haver fet. Gràcies, gràcies, gràcies .............................................. Infinit. ¡¡¡ Sou Collonuts !!!
L'anècdota del dia va ser la gran competitivitat que hi va haver a la línia de meta entre algunes participants, "... que si has tallat," .. que no l'has fet sencera ", etc .. estàvem "flipant" en gairebé deu anys de curses no he vist una cosa igual, és clar “las chicas son guerreras”. Anècdotes a part l'any que ve ens fixarem més si algú fa "trampa".
Classificacions:


Vídeo 1ª Cursa de La Dona a :
http://falguesfotografia.blogspot.com.es/