sábado, 14 de abril de 2012

VIII MARXA DE RESISTENCIA DE LLANÇÀ

Deu Jonquerencs a la VIII edició de la Marxa de Resistència de Llançà
El dissabte 7 d'abril a les 8 del matí a la platja de Llançà, es donava el tret de sortida amb un total de 412 atletes inscrits, uns amb l'objectiu de disputar la cursa, altres de millorar temps d'altres anys, i la gran majoria amb l'objectiu d'acabar. El recorregut constava de 87,27 km, se sortia a nivell del mar fins a una alçada màxima de 647 metres, amb un desnivell positiu de 2.859 metres i un de negatiu de 2.821 m. El dia va ser perfecte no va fer ni calor ni fred, però al vespre la cosa va canviar per als corredors que no van arribar a meta abans de les 22 hores, van haver de patir a part de la duresa de la cursa la pluja. En total van acabar 298 corredors, entre els quals estaven:

 David Gómez Villanueva (10 hores 33 min 19seg, 10 º classificat), la primera que feia i va fer un “ TIEMPAZO”

José Antonio Gómez Villanueva (11 hores 10 min 29seg, 14 º classificat), es va treure l'espina de l'any passat que no va poder acabar-la, fent també un molt bon temps.


Carles Plana Olivet (11hora s 42 min 15 seg, 20 º classificat), un” tiempazo”, tenint en compte que dues setmanes abans havia fet la Marató de Barcelona.

José Antonio Moreno Salazar (12 hores 36min 22seg, 39 º classificat), va acusar l'esforç de la Marató de Barcelona on va fer rècor personal.

Jordi Picornell Mach (14hores 42min 30seg, 95 º classificat), tot i que a la Marató de Barcelona, ​​va necessitar assistència mèdica i es va haver de retirar al km 38, va tenir el coratge i va saber patir per acabar.

Jéssica Garrote Arjona (16 hores 31min 30seg, 153 ª classificada), cal treure’s el barret amb aquesta noia, és un exemple. ¡¡FELICITATS!!


I ara recordarem als que no van poder acabar:

David Baserba Berrocal (retirat al Km 51,5 a Cala Joncols) arrossegava problemes en una cama des de la Marató de Barcelona.

Josep Penalva Solà (retirat al Km 36,4 a Sant Pere de Rodes) va acusar també l'esforç de la Marató de Barcelona, ​​i va acabar amb forts dolors als dos malucs.Menció especial per:

Cipri Lubián Villegas (retirat al Km 64.5 al Far Cap de Creus)¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡ rondant els 60!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Benito Rodríguez Araujo (retirat al Km 64.5 al Far Cap de Creus) ¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡69 ANYS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Es van retirar perquè a part que era de nit i estava plovent, a certa edat un no està per fer-se mal, l'experiència és un grau i aquests dos portents de la naturalesa saben que això només és una batalla, que la guerra encara no ha acabat, i que podran participar en properes batalles de les quals sortiran vencedors. Per a mi ja són vencedors i signo estar com ells a aquestes edats. Estic convençut que l'any que ve seran a la sortida. ¡¡¡ENHORABONA!!!