viernes, 30 de septiembre de 2011

IV CURSA DE LA DONA A ROSES


El passat 25 de setembre, es va disputar a la localitat de Roses, la 4a edició de la Cursa de la Dona. Organitzada pel Club Atletisme Roses, i la Fundació Roses Contra el Càncer, amb la col.laboració de l'Ajuntament de Roses.
A la cursa van participar 286 persones de les quals 224 van ser dones, i 62 homes. Els homes no entraven en classificacions ja que és una cursa per a dones, però si participaban al sorteig de premis que havien ofert diverses empreses de la localitat.
Per part del Centre Excursionista Jonquerenc van participar:
Josep Penalva, Isabel Cufí, Júlia Penalva, Emma Penalva Carles Plana, Sílvia Plana, José A. Moreno, Laura Moreno, i Àlex Moreno.
I allà ens vare’m trobar amb els Jonquerencs Antonia, Amparo, Toñi i el seu fill Jorge.
A destacar l'actuació de Laura Moreno, que va quedar 3a en la seva categoria (36 minuts i 19 segons en recórrer els 5) km, i 68 de la general.

Classificació genral:
http://www.rosesdigital.com/catroses/arxius/classificació%20general%20iv%20cursa%20de%20la%20dona%202011.pdf


EL PROPER 26 DE DESEMBRE, (dia de San Esteve), organitzarem el Centre Excursionista Jonquerenc i la Fundació Oncolliga de Girona, amb la col.laboració de l'Ajuntament de la Jonquera, la PRIMERA CURSA DE LA DONA. El circuit serà pla, d'uns 5 km, perquè tothom pugui fer-la, ja sigui corrent o caminant. Podran participar tant dones com homes. L'únic que els homes no entraran a les classificacions, però sí participaran al sorteig de premis. Us esperem.