domingo, 5 de diciembre de 2010

MARATÓ SAN SEBASTIAN 2011

El passat 28 de novembre, el Centre Excursionista Jonquerenc va participar en la Marató de Sant Sebastian, una de les proves més emblemàtiques a nivell estatal, representat per Carlos Plana Olivet , amb un temps de 3 hores 17 minuts i 28 segons, que no va poder fer una de les seves millors curses, suposo que pel fet que durant tota la prova el termòmetre va fregar els zero graus, i la pluja encara que en molt poca quantitat va fer aparició en algunes zones. Allà es va trobar al Figuerenc Artur Roig un habitual en aquest món de les curses populars, i que amb un “tempaç” de 2 hores 32 minuts i 32 segons es va plantar en línia de meta en la 20ena posició. En total van arribar a meta 2.432 corredors / es.