viernes, 12 de noviembre de 2010

MONTSERRAT NORD 2010

El passat diumenge 7 de novembre, el Club Muntanyenc Monistrolenc i el Balcó de la Lluna van organitzar la V edició de la Montserrat Nord, prova que enguany va tancar la Copa Catalana de Curses de Muntanya de la FEEC.
Amb una previsió meteorològica incerta, el temps finalment va respectar corredors i cursa, que enguany repetia el circuit ja clàssic fins al cim de Sant Jeroni, sortint des de Monistrol, passant per Santa Cecília i enfilant tot seguit la dura canal de Sant Jeroni, per continuar després cap a Sant Joan, i tornar fins a Monistrol per la Santa Cova.
Van prendre la sortida 325 participants en categoria masculina i 26 en categoria femenina. El guanyador absolut i de manera brillant, anant de menys a més en la cursa i imposant la seva tècnica i potència en el descens, va ser Pere Aurell (AE Diedre); va seguir-lo ben de ben a prop Xavi Espiña (CE Guissonenc), mentre que Josep M. Pijuan (AAEET de Valls) va arribar en 3a posició.
Per part del Centre Excursionista Jonquerenc va patricipar en Josep Penalva amb un temps de 2 hores 26 minuts i 3 segons, i va quedar en 73ena pososició de la general y 11é en categoría Veterans.
Classificació general: