lunes, 5 de abril de 2010

Marxa de Resistència 24 hores Llançà

Cara de satisfacción después de 78 Km, que no es nada.
Carlos, Josep y Jose . ¡¡¡FELICIDADES!!!























El dia 03/04/2010 es va celebrar la marxa de resistència 24 hores de Llançà i allà que vam anar en Carles Plana, Josep Penalva i un servidor (Garrotillo).




A la sortida ens vam trobar a un altre jonquerenc Lluis Llauradó ( valent, valent) i a qui no vam trobar va ser en Jordi Montelat i en Marc (el ferrer).




Durant la pujada a Puig d'Esquer en Jordi ens va agafar (com casi sempre havia sortit tard) i ens va acompanyar fins l'inici de la pujada de Llança al Monestir de Sant Pere, ja que en aquest punt va marxar per tal de fer la seva cursa.




En Marc ens va agafar quan estaven fent la carena que comença a Sant Salvador i va estar amb nosaltres fins una mica abans d'arribar a Cap de Creus. Des d'aqui agrair-li tant a ell com al Jordi la seva companyia. Tots dos ens va fer més fàcil la marxa.




De la cursa dir que és molt bonica, amb imatges que crec que cap de nosaltres oblidarem mai, també dura ja que 78 km. són 78 km. i molts d'ells els vam fer corrents, però que és una marxa que s'ha de repetir i que està a la nostra comarca.




Finalment dir que vam trigar 10 hores i 51 minuts, 7è, 8è, 9è( vam acabar molt i molt contents), apuntar que ens vam perdre (cosa que ens va costar a nosaltres i també al Marc que ens acompanyava uns 25 minuts), i que en Jordi va arribar el primer juntament amb una altre Jordi i en Marc va arribar tercer, enhorabona a tots dos de cor....ens alegrem molt.




Varem trobar a faltar durant la marxa als nostres companys d'aventures, en especial al Moreno i les seves "morenadas" que sempre fan més divertit els moments durs que tenen aquestes curses de resistència. Segur que l'any vinent serem més.




Agrair de tot cor en en Josep Penalva i al Carles la seva companyia durant la cursa, i dir que és un plaer correr i gaudir aquests moments especials que tenen aquestes curses tant llargues amb ells.




























No hay comentarios:

Publicar un comentario